Bi imeli kolonjsko z vonjem sušija?

Foto: Demeter Fragrance Library
Foto: Demeter Fragrance Library
Le kdo bi hotel smrdeti, oziroma dišati po ribah? Podjetje Demeter Fragrance Library meni, da marsikdo, zato so to dišavo ujeli v stekleničko.
Oglej si celoten članek

Podjetje Demeter Fragrance Library je na trg poslalo novo kolonjsko vodo z vonjem po sušiju. A pravijo, da vonj ni povsem podoben tradicionalni japonski jedi. "Ne boste dišali tako, kot mislite," so zapisali na svoji spletni strani in dodali: "Ujeli smo vonj pravkar kuhanega riža in sveže morske trave, ovite z ingverjem in limono."

Vonj kolonjske vodice so opisali kot "slastnega in božanskega", ter da niti najmanj ne spominja na suši, saj vodice "zagotovo ne bi uporabljali, če bi smrdela po ribah".

To pa ni prva nenavadna dišava, ki so jo ustvarili. Pri svojih izdelkih naj bi med drugim uporabljali vonj umazanije in voščene krede.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.