Bi imeli takšen modrček?

Foto: Reuters Modrček Foto: Reuters Modrček Foto: Reuters Modrček
Nič za to, če nimajo partnerjev, Japonke bodo od zdaj lahko objemali kar modrčki. Bi ga imeli tudi vi?
Oglej si celoten članek

Znana znamka spodnjega perila Triumph je na japonskem trgu predstavila poseben modrček, ki se zaključi z rokami, objemajočimi telo. Kot nalašč za tiste, ki pogrešajo objeme in toplino!

Modrček je še eden od posebnih kosov perila, ki jih znamka predstavi vsako leto, in predstavlja eno od aktualnih socialnih tem. Letošnjega so poimenovali omotenashi compact bra, kar naj bi pomenilo srčna gostoljubnost, ta pa je glavna značilnost Japoncev, pravijo pri omenjeni znamki. Se še spomnite hladilnega modrčka, ki so ga predstavili lansko poletje?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.