Bi imeli torbo, ki je videti kot jakna?

Foto: Istagram Moschino Jeremy Scott torbice jakna Foto: Istagram Moschino Jeremy Scott torbice jakna Foto: Istagram Moschino Jeremy Scott torbice jakna Foto: Istagram Moschino Jeremy Scott torbice jakna
V novo leto lahko zakorakate z novo modno jakno, ki pa vas ne bo grela po telesu, temveč bolj ob njem.
Oglej si celoten članek

Novi kreativni direktor pri italijanski modni hiši Moschino Jeremy Scott si je za letošnjo pomladno kolekcijo omislil nekaj nevsakdanjega – oblikoval je torbice, ki bolj kot na torbo spominjajo na jakno.

Fotografijo rdeče torbice je objavila revija Vogue na svojem profilu na Istagramu, takoj pa požela veliko navdušenje ljubiteljic mode. Večina jih meni, da bodo lahko svoj motoristični slog s torbico tako le še izpopolnile, nekatere pa že premlevajo, h kateri kombinaciji modnih oblačil bi lahko nosile določeno torbico.

Kolikšna bo cena inovativnih torbic, še ni znano, zagotovo pa bo treba seči globoko v žep, saj torbice pri omenjeni modni znamki veljajo za nadvse prestižne.

Kaj pa menite vi? Vam je nova kolekcija torbic všeč?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.