Bi jo prepoznali tako zakrito?

Foto: Facebook Severina Foto: Facebook Severina Foto: Mare Vavpotič in Žiga Intihar severina Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell Severina Foto: Filip Brala/PIXSELL Severina
Severina, kot je še niste videli ...
Oglej si celoten članek

Severino smo vajeni v seksi oblekicah, ki več razkrivajo, kakor prikrivajo, zato nas je njen nov videz zelo presenetil. A pevka je videti prav ljubko, tudi če je bolj zagrnjena, zato držimo pesti, da si tovrstnih oblačil ni nadela le za enkratno priložnost, saj je fotografijo objavila na Facebooku, pod njo pa zapisala: "Snemamo novo skladbo." Severinin novi videz je očitno všeč tudi njenim oboževalcem, saj je fotografijo všečkalo že več kot 11 tisoč ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.