Bi kupili Angelinine čevlje?

Foto: Profimedia angelina jolie Foto: Profimedia angelina jolie Foto: Profimedia angelina jolie
Angelina Jolie je s pomočjo Christiana Louboutina oblikovala čevlje, ki stanejo 1200 evrov.
Oglej si celoten članek

Angelina Jolie je šla med oblikovalce čevljev. Skupaj s Christianom Louboutinom sta naredila ekstravagantne čevlje, ki vsekakor niso za vsak žep. Stanejo namreč 1200 evrov, kar je presenetilo mnoge ljubiteljice Louboutinovih čevljev, ki v povprečju stanejo med 400 in 800 evrov. Joliejeva s prodajo menda ne bo zaslužila nič. Ves dobiček namerava podariti v dobrodelne namene.

Čevelj je sicer mogoče kupiti v beli, zlati ali črni barvi. Vsi modeli imajo rdeč podplat, peto v obliki trna, na katerem je kapljica "krvi“. Čevlje je lepotica prvič predstavila na premieri filma Zlohotnica v Londonu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.