Bi nastopili pred 6000-glavo množico

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
Bendi, pozor! Natečaj za Demofest 05, ki se bo odvijal kot vsa leta doslej v Banjaluki, se približuje koncu. Demo skupine morajo poslati svoje demo posnetke najkasneje do 19. aprila!
Oglej si celoten članek

Demofest je največji festival za neuveljavljene bende, na katerem lahko sodelujejo glasbene skupine iz regije EX-YU. Do zdaj se je na Demofest v štirih letih obstoja festivala prijavilo že 1308 glasbenih skupin, kar pomeni več kot 6500 glasbenikov. Prijavljeni bendi imajo možnost nastopa na velikem odru trdnjave Kastel, pred 6000-glavo množico. Lani so Slovenijo zastopali Joko Ono in New Citizens. Prijave so možne preko uradne strani festivala www.demofest.org.

"Jelen Demofest je postala nekakšna znamka v regiji. V štirih letih smo delali na kvaliteti festivala ter gradili pozitiven imidž. Prepričana sem, da se bo tudi letos prijavilo veliko demo skupin," je povedala direktorica festivala Brankica Janković.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.