Bi nosili takšna oblačila?

Foto: Žurnal24 Jeremy Scott za Adidas Foto: Žurnal24 Jeremy Scott za Adidas Foto: Žurnal24 Jeremy Scott za Adidas Foto: Žurnal24 Jeremy Scott za Adidas Foto: Žurnal24 Jeremy Scott za Adidas Foto: Žurnal24 Jeremy Scott za Adidas Foto: Žurnal24 Jeremy Scott za Adidas Foto: Žurnal24 Jeremy Scott za Adidas Foto: Žurnal24 Jeremy Scott za Adidas Foto: Žurnal24 Jeremy Scott za Adidas
Jeremy Scott je Adidasov oblikovalce, ki je pretekli mesec šokiral s supergami z okovi in ketnami, letošnjo zimo pa bi rad popeljal nazaj v devetdeseta. Mu bo tokrat uspelo?
Oglej si celoten članek

Samo prevelika in vpadljivo pisana oblačila za izražanje devetdesetih seveda niso dovolj. Jeremy Scott je v Adidasovi kolekciji za jesen in zimo 2012/2013 našel mesto tudi za plišaste igračke, s katerimi je bogato okrasil moške hlače in žensko jakno.

Krilca ostajajo

Tudi Jeremyjeva znamenita krilca na supergah ostajajo, le da so tokrat še izrazitejša in barvitejša. Oblikovalec si je namesto angelskih tokrat zamislil krila metulja, za vse manj drzne pa je oblikoval tudi nekaj bolj (ne)umirjenih kosov oblačil. Med njimi se znajdejo še vedno zelo živahni živalski in tropski potiski ter zelo vpadljive barve. Vas zanima, kdo jih bo upal nositi? Tudi nas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.