Bi nosili te trende?

Foto: FameFlynet Rooney Mara Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Jessica Alba Foto: FameFlynet Diane Kruger Foto: FameFlynet Olivia Palermo Foto: FameFlynet Lana Del Rey Foto: FameFlynet Elizabeth Banks Foto: FameFlynet Fergie Foto: FameFlynet Mollie King Foto: FameFlynet Jessica Chastain
Pomlad je tu! No, vsaj za zvezdnice, ki že nekaj mesecev sledijo najnovejšim pomladnim trendom, ki bodo prav kmalu osvojili tudi naše ulice. Za ogrevanje si oglejte, katere pomladne kose nosijo one in kateri ne smejo manjkati niti v vaši omari.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.