Bi prepoznali Jennifer Love Hewitt?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kakšna sprememba!
Oglej si celoten članek

Igralka Jennifer Love Hewitt je v devetdesetih veljala za eno najbolj priljubljenih igralk romantičnih komedij in tudi trilerjev. Znana je predvsem iz filmov Vem, kaj ste zakrivili lansko poletje in Lomilki src ter serije Party of Five.

V zadnjih letih se o 44-letnici ne piše veliko. Od leta 2013 je poročena z igralcem Brianom Hallisayem, s katerim ima tri otroke, svoje oboževalce pa razveseljuje s serijo 9-1-1. 

Lepotica pa je sedaj presenetila z veliko spremembo videza. Znebila se je dolgih las in se postrigla na paža. Bi jo prepoznali?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:19 31. Avgust 2023.

    Če ni prepoznavna, to ni moj problem. To je mogoče njen problem, problem njenega managerja in studijev njenih prodajnih produktov.

  • 18:19 31. Avgust 2023.

    Prej po riti, če si je že ni kaj ”popravljala”.

  • Syn
    17:13 31. Avgust 2023.

    S plastiko si je celi obraz pokvarila. Škoda.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.