Bi prepoznali to zvezdnico?

Foto: Facebook Megan Fox Foto: Facebook Megan Fox Foto: Facebook Megan Fox
Nekoč je nosila aparat za zobe, danes pa je ena najlepših hollywoodskih zvezdnic – Megan Fox.
Oglej si celoten članek

Igralka Megan Fox, ki je trenutno v veselem pričakovanju svojega prvega otroka, je na Facebooku objavila svoje fotografije iz najstniških let. Ena najlepših hollywoodskih lepotic je pri 12 letih nosila aparat za zobe in si obrvi urejala kar z zobno ščetko. "Občudujte moje bakrene pramene, moj aparat za zobe in celo mojo vedno prisotno zagorelost," je zapisala ob objavljenih fotografijah iz svoje mladosti ter dodala: "In ja, na eni sliki si češem obrvi z zobno ščetko."

Igralka je pred kratkim po večmesečnih ugibanjih priznala, da je zelo vznemirjena, da bo postala mama. Z igralcem Brianom Austinom Greenom sta 24. junija slavila drugo obletnico poroke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.