Bi rekli, da jih ima petdeset?

Foto: Profimedia Elle Macpherson Foto: Profimedia Elle Macpherson Foto: Profimedia Elle Macpherson Foto: Profimedia Elle Macpherson Foto: Profimedia Elle Macpherson Foto: Profimedia Elle Macpherson Foto: Profimedia Elle Macpherson Foto: Profimedia Elle Macpherson Foto: Profimedia Elle Macpherson
Priznana manekenka Elle Macpherson je razkrila skrivnost svoje lepote.
Oglej si celoten članek

Elle Macpherson nima vzdevka "telo" kar tako. Pred kratkim je dopolnila 50 let, videti pa je bolje kot ženske, ki imajo polovico njenih let. Razkrila je svojo skrivnost za večno mladost.

"Ta konec tedna sem dopolnila 50 let. Počutim sem ljubljena, uravnovešena, zdrava in pomirjena sama s seboj. Zdaj mi je pomembneje, da se dobro počutim od znotraj. Videti lep samo sledi. Moja skrivnost? Ljubezen, smeh … in moji super zelenci – super eliksir," je povedala.

Elle tako kot številne druge manekenke zagovarja zdrav način življenja in vztraja, da so zelena živila ključna za lepoto. Lansirala je svoj nov izdelek Super Elixir. Gre za novo generacijo dodatkov alkalnih živil, vrsto let pa jih je zanjo oblikovala dr. Simone Laubscher.

"Veliko je govora o zdravju, vendar sama bolj stremim k dobremu počutju. Duhovno, čustveno in telesno. In po mojih izkušnjah so ti zelo tesno povezani. To ni nekaj, kar preprosto dosežeš, če telovadiš, uporabljaš drage kreme ali hodiš na terapije, gre za občutek ravnovesja in moči, ki izhajata od znotraj," je še povedala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.