Bi se prepustili takšni masaži?

Foto: Reuters masaža polž polžja masaža Foto: Reuters masaža polž polžja masaža Foto: Reuters masaža polž polžja masaža Foto: Reuters masaža polž polžja masaža Foto: Reuters masaža polž polžja masaža
V Rusiji si lahko v nekaterih masažnih salonih privoščite masažo z orjaškim afriškim polžem, ki ima na kožo neverjetne učinke.
Oglej si celoten članek

Lastnica zasebnega družinskega kluba Ranetka, Yelena Baranchukova, se je lotila novega posla - masaže s polži ahatniki, znanimi tudi kot orjaški afriški polži.

Kot je pojasnila, ti polži med masažo izločajo slino, ki spodbuja regeneracijo kože in odpravljajo pege ter brazgotine. Tovrstna masaža je zato postala priljubljena tudi v ostalih salonih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:19 20. November 2013.

    mučenje živali!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.