Bi šli zastonj na koncert Manuja Chaa?

Foto: Manu Chao promo
Foto: Manu Chao promo
Priljubljeni Manu Chao bo izpolnil obljubo o vnovičnem obisku in bo 10. septembra spet nastopil v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Potem ko je predlanskim navdušil dvorano Tivoli, se je Manu Chao po prigovarjanju številnih prijateljev in privržencev v Sloveniji odločil, da znova obišče našo deželo in razveseli tukajšnje oboževalce. Tokrat se vrača s starima znancema, kitaristom Madjidom in bobnarjem Philippom Teboulom, ter dodatno okrepljen z basistom Gambeatom.

Manujev tretji koncert v Sloveniji bo tokrat 10. septembra pred Cvetličarno z začetkom ob 20. uri. Ob tej priložnosti smo za vas pripravili nagradno igro, s katero lahko osvojite eno od petih vstopnic za koncert. Na nagradno vprašanje lahko odgovorite TUKAJ. Žrebanje bo v torek, 3. septembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.