Bieber bo pel Beckhamovim

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Justin Bieber bo nastopil na zasebnem koncertu v zameno za Davidove nogometne lekcije.
Oglej si celoten članek

Justin Bieber bo nastopil na zasebnem koncertu za otroke Victorie in Davida Beckhama. Morda se mu bo na odru pridružilo celo njegovo dekle Selena Gomez.

"Na koncert v hiši Beckhamovih sem pristal v zameno za Davidove nogometne lekcije," je povedal 17-letni Bieber in dodal: "David  je odličen oče in ko mi je povedal, kako zelo bi moj nastop osrečil njegove fante, sem takoj pristal. Glede na to, da se jim je pred kratkim pridružila Harper, bom povabil še Seleno, ki ji bo posvetila prav posebno pesem."

Napovedal je tudi, da bo slavni par zagotovo še razširil svojo družino: "David in Victoria tako zelo obožujeta otroke, da se bosta zagotovo odločila še za kakšnega. In prav je tako, saj sta odlična starša, ki bi za svoje otroke naredila vse," očitno tudi kompenzirala z najstniškim zvezdnikom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.