Bieber ima učitelja flirtanja

Foto: Žurnal24 Justin Bieber
Justin Bieber plačuje človeka po imenu Ryan, ki ga uči veščin spogledovanja.
Oglej si celoten članek

Šestnajstletni pevec ima svetovalca, ki ga poučuje osnov zapeljevanja in vedenja v javnosti. "Ryan ga uči hoje, pravilnega govora, flirtanja in celo tega, kako naj nosi klobuk, da bo pritegnil poglede deklet," je novinarjem razkril neimenovani vir.

Justin, ki ga na vsakem koraku oblegajo vreščeče oboževalke, je pred kratkim dejal, da ne razume, zakaj je tako popularen, in da se sam sebi sploh ne zdi "kul". "Sploh ne vem, zakaj vsa ta dekleta vreščijo. Saj sem počaščen, toda ni mi jasno, zakaj," je dejal mladi Justin, ki bo kmalu na trg poslal svojo dišavo, toda za razliko od drugih zvezdnikov bo pevec ustvaril vonj za ženske.

"Večina moških zvezdnikov ustvarja vonje za moške, jaz pa bi rad naredil nekaj drugačnega. Mislim, da bo moj vonj zelo uspešen," je samozavesten Justin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.