Bieber pregnal medveda

Foto: EPA
Foto: EPA
Justin Bieber ima po vsem svetu ogromno oboževalcev, med njimi pa očitno ni rjavega medveda, ki je pred kratkim napadel Rusa Igorja Vorozhbitsina.
Oglej si celoten članek

Ta je imel neverjetno srečo. Ko ga je rjavi medved zgrabil, mu je namreč zazvonil telefon in zaslišala se je pesem Baby, pevca Justina Bieberja. Medved se je tako močno prestrašil, da je ribiča izpustil in zbežal. 

"Ne morem verjeti, kakšno srečo sem imel, da je zazvonil moj mobilnik. Zavedam se, da moje zvonjenje ni všeč vsakomur ... Na moj mobilnik ga je v šali naložila vnukinja,“ je razložil Igor, ki jih je na srečo odnesel le z nekaj manjšimi ranami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.