Bieber se je oglasil "materi svojega otroka"

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Justin Bieber Mariah Yeater očitno še vedno ni odpustil.
Oglej si celoten članek

Konec preteklega leta je odjeknila novica: "Justin Bieber je očka." To trdi 20-letna Mariah Yeater, ki pravi, da sta z Bieberjem sinčka na hitro spočela v zakulisju. Pevec je govorice zavrnil in odklonil zahtevo po preživnini. Mariah ga je tožila, kasneje pa tožbo umaknila, češ da se bosta dogovorila zunaj sodišča.

Da pa zadeva ne bi popolnoma potihnila, je poskrbel Justin, ki je na Twitterju zapisal: "Draga Mariah Yeater … Nikoli se nisva srečala. Rad pa bi ti povedal iz srca ..." Poleg zapisa je objavil še posnetek Borata, ki zatrjuje: "Tega ne boš nikoli dobila."

Kaj je pevec s tem želel povedati, za zdaj še ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.