Bieber tarča napada z jajci

Foto: Žurnal24 Justin Bieber med koncertom v Sydneyju. (Foto: youtube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Očitno le niso čisto vsi navdušeni nad mladim Justinom Bieberjem. Na koncertu v Avstraliji je namreč med nastopom postal tarča napada z jajci.
Oglej si celoten članek

Najstniška pop ikona Justin Bieber je v petek med svojim koncertom v avstralskem Sydneyju doživel neljubo presenečenje – med njegovim nastopom je iz večtisočglave množice na oder priletelo šest jajc, ki so zvezdnika na srečo zgrešila. Pevec se je na napad odzval zelo profesionalno in je, takoj ko so počistili nered, nadaljeval s koncertom, ki je del njegove svetovne turneje.

Bieber bo nadaljeval s svojimi nastopi po Avstraliji; prihodnji teden se odpravlja  v Melbourne, Hindmarsh in Perth.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.