Bieberja zadrževali na letališču

Foto: FameFlynet Justin Bieber Foto: FameFlynet Justin Bieber Foto: FameFlynet Justin Bieber Foto: FameFlynet Justin Bieber Foto: FameFlynet Justin Bieber Foto: FameFlynet Justin Bieber Foto: FameFlynet Justin Bieber
Pevec Justin Bieber je priletel na losangeleško letališče, a poti ni smel nadaljevati.
Oglej si celoten članek

Justin Bieber je nekaj časa preživel v Aziji, a so ga na losangeleškem letališču, kamor je prispel včeraj, zadržali. Potem ko so ga na oddelku za priseljevanje zadrževali štiri ure, kjer so ga zasliševali, so ga po poročanju ameriških medijev že izpustili v Združene države Amerike.

Justin se je po pridržanju samo smehljal, ni pa dal nobenega komentarja. Zaenkrat ni jasno, zakaj so ga pridržali.

20-letni pevec se je že večkrat srečal z roko pravice, med drugim je bil obtožen napada v Torontu, zaradi metanja jajc v sosedovo hišo pa so ga aretirali v Miamiju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.