Bieberjevi fani hočejo ubiti Seleno

Foto: Žurnal24 Selena je Justinove oboževalke razjezila, ker si je drznila iti na počitnice s s
Čeprav ni novost, da so oboževalci Justina Bieberja že lep čas negativno nastrojeni proti njegovi punci Seleni Gomez, pa so stvari zdaj postale veliko resnejše. Seleni namreč grozijo s smrtjo.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko so se v javnosti pojavile fotografije, kako si Selena in Justin na Havajih izmenjujeta nežnosti, mlada zvezdnica grožnje odtlej dobiva vsak dan. "Selena Gomez je nevarno blizu dolgi, počasni in bolni smrti," je na Twitterju zapisala neimenovana oboževalka, druga pa je dodala: "Ubila te bom ponoči v tvoji smrdljivi postelji."

 

Stvari niso boljše niti na Facebooku, kjer obstaja že kar nekaj skupin, ki pozivajo k sovraštvu Selene. Ena od njih se imenuje Sovražim Seleno, ker hodi z mojim fantom. Kljub temu pa obstaja tudi nekaj skupin, ki poskušajo pomiriti podivjane Bieberjeve oboževalke in jih pozivajo, naj mladi par pustijo pri miru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.