Bieberjevi lasje na dražbi

Foto: Žurnal24 Mladi pevec je voditeljici izpolnil željo. (Foto: Youtube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Potem ko se je priljubljeni najstniški pevec Justin Bieber ostrigel, je svoje lase podaril v dobrodelne namene.
Oglej si celoten članek

Na gostovanju pri Ellen DeGeneres je slavni pevec Justin Bieber voditeljico prijetno presenetil. Takoj ko se je pred dnevi ostrigel, je na Twitterju komičarka zapisala, da bi si za rojstni dan želela šopek njegovih las.

Pevec se je nemudoma odzval in prišel v njeno oddajo. V plastični posodi ji je s ponosom izročil šop las in s podpisom zagotovil, da so lasje res njegovi. Ellen jih bo prodala na dražbi, izkupiček denarja pa namenila eni od dobrodelnih organizacij, Gentle Barn, ki za pomoč potrebnim otrokom priskrbi terapije z živalmi.

"Po samo eni uri na eBayu so lasje Justina Bieberja dosegli vrednost deset tisoč dolarjev (7.250 evrov),"
je sporočila voditeljica. Kolikšna bo končna cena, še ni znano.

"Biebermanija", ki vlada po vsem svetu, pa se bo preselila tudi na slovenska tla. Dokumentarni film o čudežnem najstniku, ki so mu uspele sanje, si bomo lahko ogledali tudi pri nas. V 3D-različici bo film Justin Bieber: Never Say Never na ogled sredi marca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.