Bieberjevi prameni potujejo po svetu

Foto: Žurnal24 Šopki so na varnem v plastični posodi. (Foto: Youtube)
Bieberjevi lasje, ki so se na dražbi prodali za mastne denarce, zdaj z varnostniki potujejo po svetu.
Oglej si celoten članek

Konec februarja je pevec Justin Bieber v pogovorni oddaji Ellen DeGeneres podaril svoj šop las. Voditeljica jih je dala na dražbo, izkupiček denarja pa namenila v humanitarne namene.

Šop las, ki jih je neznani kupec kupil za več kot 40 tisoč ameriških dolarjev (28 tisoč evrov), pa zdaj potuje po svetu. Lastnik namreč zbira denar za Japonce, ki jih je prizadel potres in cunami.

Justinovi oboževalci, ki so znani tudi pod imenom Beliebers, naj bi več ur stali v vrsti, da bi slavne šopke las videli in se z njimi fotografirali. Lasje so varno zaprti v plastični posodi, varujejo pa jih celo varnostniki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.