Big Brother: Dragana niso spustili iz hiše Big Brother

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Dragan naj bi prosil za prostovoljen izstop iz šova, a ga Big Brother ni spustil domov.
Oglej si celoten članek

V hiši Big Brother so odnosi po sporu med Draganom in Jasminom še vedno napeti. Grožnje, ki jih je izustil Jasmin, je pod drobnogled vzela celo policija, Big Brother pa je napovedal kazni.

Dragan se je Jasmina, s katerim se je sprl, ker je Almo vprašal, kaj sta z njeno sorodno dušo Alenom počela pod rjuhami, očitno malo ustašil. Simon je sotekmovalcem na vrtu namreč povedal, da je Dragan Big Brotherja prosil, naj ga spusti domov, ker se počuti ogroženega. "Pa ga niso spustili. So mu rekli, da naj počaka do sobote."

Da tekmovalce ne spustijo tako hitro domov, nam je v intervjuju razkril tudi Dalibor. Če si dovolj vztrajen, pa ti "beg" očitno lahko uspe. Anže je namreč prostovoljno zapustil šov.

Kakor koli že, Dragan si je pozneje premislil in povedal, da si želi ostati v hiši.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:29 21. Maj 2016.

    Kot sem napisala že v enem članku, zdraharstvo še umetno ustvarjajo, da je gledanost večja. Še pametnejši so na PlanetTV, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.