Big Brother: Erik Tamaro pustil pred celo Slovenijo

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Erik je v spovednici priznal, da ljubi Mašo.
Oglej si celoten članek

Erik je Big Brotherja prosil, naj mu dovoli, da na samem v spovednici govori z Mašo, kjer je pred celo Slovenijo povedal, da je vanjo zaljubljen.

"Razčistil bi rad, da nima kaj skrbeti glede osebe na T (Tamare) zunaj. Ker sem se zaljubil v eno drugo, že od samega začetka ...“ je povedal Primorec in dodal, da ga Maša privlači, ker je podobna trem najpomembnejšim ženskam v njegovem življenju: Maša je videti kot njegova mama, smeji se kot njegova teta, značajsko pa je podobna njegovi babici.

"Meni paše vse na tebi. Vem, da imaš fanta, kaj naj naredim ...“ je še dejal, na Mašino vprašanje, kaj bo rekel Tamari, s katero se je v šovu zelo zbližal in ki pravi, da je Erik ljubezen njenega življenja, pa je odgovoril: "Opravičil se ji bom.“

Maša je ves čas zmajevala z glavo in zatrjevala, da ni samska. Na koncu sta sklenila, da bosta le prijatelja ...

Tamara je sicer pred kratkim za Žurnal24 povedala, da je prepričana, da je Maša Eriku kot mlajša sestra. Zdaj je verjetno drugačnega mnenja ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.