Big Brother: Erikov oče o jezni Tamari

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Včeraj je v hišo Big Brother na obisk prišla Tamara in Eriku in Maši povedala, da sta jo pred celo Slovenijo ponižala. Sedaj se je oglasil še Erikov oče.
Oglej si celoten članek

Tamara se je v šovu zapletla z Erikom, ki jo je prosil, naj jo zunaj čaka, pretekli teden pa je pred celo Slovenijo povedal, da ljubi Mašo. Mladenki je Big Brother včeraj omogočil, da je za nekaj minut stopila v hišo in svojemu nekdanjemu ljubimcu in prijateljici povedala, kaj ji je ležalo na duši.

Ostali tekmovalci so Tamari za govor zaploskali, Erik pa je pripomnil: "Saj ne veste ozadja. Zakaj me je izkoristila.“ To je sedaj razložil Erikov oče Igor. "Kot oče vem, da je šel Erik prost v Big Brother, Tamara pa je želela z Erikom le dvigniti pritisk svoji simpatiji v Mariboru. Zdaj je izgubila oba. Ji pa želim, da bo z nastopom dobila vlogo v mehiški telenoveli. Se pa že veselim, da bo v Big Brother prišel na obisk tudi Mirelin partner skupaj z Markotom."

Oglasila pa se je tudi Tamara, ki je besede Erikovega očeta zavrnila. "Prvič: Jaz nisem hotela v Mariboru nikomur pritiska dvigniti, jaz se s čustvi nisem igrala, tako kot se je on! Drugič: upam, da dobim vse posnetke, kaj je on meni govoril ponoči, tako da če se gre kdo telenovele, se gre to on! /.../ Seveda bo vsak svojega otroka branil."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:10 1. Maj 2016.

    Haha tata...Tamara dej jim vetra :-)

  • 17:50 1. Maj 2016.

    ATA BO ZRIHTAL PO BALKANSKO ŠE SNAHO ALI NEVESTO.UBOGI ATIN SINČEK.

  • 13:48 1. Maj 2016.

    jao, jao tata a vas ni sram,d a se mešate v zasebne zadeve svojega odraslega otroka in to še celo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.