Big Brother: Jadranka prižgala svojega plastičnega ljubimca

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Jadranka je takoj po prihodu v šov sotekmovalcem pokazala svoj črni vibrator, ki ga je poimenovala Marko. Njegovo uporabo je napovedovala že od prvega dne, a erotične igračke še ni prižgala – do včeraj.
Oglej si celoten članek

Jadranka je včeraj v posteljo skočila s svojo erotično igračko in z brnenjem do solz nasmejala svoje sotekmovalce, še zlasti pa Erika, ki je z njo ležal v postelji. Jadranka pa z vibratorjem ni potešila potrebe, ampak ga je prižgala zgolj v šali. Sotekmovalcem je celo zaupala, da ima doma celo vrečko vibratorjev. "V trgovini imam celo popust. Vsakič, ko pridem, rečem, da kupujem za prijateljico. Trgovka mi vibrator zavije v darilni papir, doma pa ga odvijem,“ je povedala Jadranka in pripomnila, da srčno upa, da trgovka njenega zaupanja šova ne gleda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.