Big Brother: Jadranka Wernerja zvlekla z odra

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Priljubljeni pevec Werner je že slišal za svojo veliko oboževalko Jadranko, ki jo trenutno gledamo v hiši Big Brother.
Oglej si celoten članek

Foto: Facebook werner Jadranka ni zagledana le v Filipa in Erika, ampak tudi v pevca Wernerja. In tega zabavna 44-letnica prav nič ne skriva. Že sama misel na priljubljenega glasbenika jo pomirja, zato ji je Jasmin že večkrat obljubil, da bo k njej pripeljal pevca, če bo pridna. Jadranka pa se je pred kratkim pohvalila, da je bila pevcu pred časom zelo blizu ... Na koncertu naj bi jo Werner povabil na oder, ona pa ga je nato zvlekla z odra in z njim zaplesala.

Se Werner tega dogodka spominja? "Prijatelji, ki gledajo Big Brother, so mi povedali za Jadranko. Če sem zaplesal z njo? Zagotovo, če me je povabila in zvlekla z odra. Že neštetokrat sem z oboževalci zaplesal na svojih nastopih, saj nastope ne jemljem kot posel, ampak na njih tudi sam zažuram in se sprostim, kar ljudje tudi začutijo. O njej in svojih drugih oboževalcih lahko povem le lepe stvari. Že dolgo časa trdim, da imam najboljšo in najbolj zvesto publiko, ki res s srcem stoji za mano že več kot 25 let. Večkrat sem se na koncertih priklonil in se zahvalil za vso podporo, brez katere bi verjetno odnehal že pred 24 leti, ko sem spoznal, kako težko poslanstvo je biti pevec in glasbenik, še posebej, če si čuten in občutljiv človek in te boli krivica … Ko mi je bilo najtežje, sem se spomnil na takšne ljudi, kot je Jadranka, na publiko, ki prihaja na moje koncerte in se veseli z menoj, zapleše z menoj, zavriska in ponosno in nasmejano pove: 'Sem Wernerjev fan.' Oni so tisti, ki so mi dali moč, da na glasbeni sceni preživim in obstanem 25 let. Še vedno širim pozitivno energijo,delam nove pesmi, nove koncerte in turneje po dvoranah. Srečen sem, da živim takšno življenje,“ je povedal za Žurnal24.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.