Big Brother: Je to biceps Sašinega ljubimca?

Foto: VImeo
Foto: VImeo
Enaka tetovaža, na enakem mestu, zapisana v enakem fontu … Je to ljubimec Saše Doboš iz hiše Big Brother?
Oglej si celoten članek

Foto: Voyo/ zurnal24.si Saša Saša, nova tekmovalka hiše Big Brother, je svojim stanovalcem priznala, da je zunaj imela afero z zasedenim moškim. V spomin na njuno avanturo sta si vtetovirala celo enako sporočilo, na enako mesto.

Slovenske novice pa so ta teden razkrile moškega, ki ima na notranji strani levega bicepsa vtetovirano besedo Believe (verjeti op. a.), ravno tako kot Saša in to v enakem fontu. Moški z enako tetovažo je celjski fitneser in je poročen.

Za komentar smo ga poskušali priklicati na njegovo zasebno telefonsko številko, a odziva žal ni bilo. Na resnico bomo morali tako počakati do Sašinega izstopa iz hiše Big Brother. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:11 29. April 2016.

    Važno da mu je izpraznila mošnji!

  • 15:01 29. April 2016.

    Ne razumem, ljudi, ki gledajo te showe potem pa kritizirajo v stilu gnoj, odpad... v čem ste vi boljši od …

  • 13:14 29. April 2016.

    poročenega ljubimca...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.