Big Brother: Manjo bo zamenjal ...

Foto: Žiga Intihar
Foto: Žiga Intihar
Pop TV je bil primoran v voditeljsko rošado. Kdo bo v šovu Big Brother zamenjal Manjo Plešnar?
Oglej si celoten članek

Foto: voyo.si emi nikočević Voditeljico letošnjega Big Brotherja Manjo Plešnar bo zaradi bolezni začasno nadomestil sokomentator BB Kluba in udeleženec zadnjega resničnostnega šova Bar Emi Nikočević.

Vodil je tako zadnjo oddajo Big Brother Kluba v tem tednu kot tudi današnjo oddajo v živo. Menjava je zgolj začasna, dokler se Manja ne pozdravi. Držimo pesti za čim prejšnje okrevanje!

Mislite, da bo Emiju v Manjinih čevljih uspelo izpeljati veliki šov? Očitno mu Pop TV vseeno dovolj zaupa, čeprav so njegov Twitter kotiček v oddaji Big Brother Klub nedavno ukinili.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:52 18. April 2016.

    ..sem že napisala,da je vsak,ki prebavi več ,kot dve oddaji tega šova,zrel za psihiatrijo....?!

  • 11:52 18. April 2016.

    ..sem že napisala,da je vsak,ki prebavi več ,kot dve oddaji tega šova,zrel za psihiatrijo....?!

  • 10:19 18. April 2016.

    spoštovani uredniki, nihče nas ne more tako užalit kot nas žalite in ponižujete uredniti tovrstnih oddaj z pisanjem scenarija...ker vi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.