Big Brother: Mirela je veliko pretrpela

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Mirela je Daliborju zaupala, kaj vse je morala pretrpeti.
Oglej si celoten članek

Po sporu z Erikom se je Mirela z Daliborjem umaknila na vrt, kjer so na dan privrela čustva, ki jih je 40-letnica poskušala potlačiti.

"Zakaj me sovraži? Kaj se mu naredila?“ je Mirela najprej pokomentirala Erika, ki jo je označil za lažnivko. Več o tem sporu lahko preberete TUKAJ. 40-letna mamica dveh sinov ne more razumeti, zakaj je v hiši nihče ne mara, še zlasti ženskam je trn v peti. Razumela se je namreč le s Tamaro in Alenko.

Daliborju je nato zaupala, kaj vse je morala v življenju pretrpeti in si zato zasluži odpuščanje za obnašanje na žuru, na katerem se je preveč napila in v masažnem bazenu skakala po Filipu. "Oprostila sem poskus posilstva pri šestnajstih, partnerju, ki me je nosečo tepel, oprostila sem prevaro, ko je šel na kurbe, oprostila sem, ko me je s prijateljico prevaral. Oprostila sem nože v hrbet....“

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:30 22. April 2016.

    s tem se ven vleče in opravičuje svoje gluposti v bb

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.