Big Brother: Mirela obljubila še en seks!

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Mirela je v pogovoru s Klemnom in Jadranko obljubila, da bo hišo Big Brother še enkrat "krstila".
Oglej si celoten članek

"Čakaj, čakaj na žurki. Takrat bom jaz tale prostor "ponucala", ne skrbite. Big Brother mi bo to zagotovo odobril," je povedala in dodala: "Moram priti do 20 minut.“

Spomnimo. Big Brother je tekmovalcem med žgečkljivim kvizom postavil vprašanje, koliko časa je trajal seks med Mirelo in Markom. Možni odgovori so bili: manj od treh minut, okoli 20 minut in 81 minut. Večina je bila mnenja, da je Mare zdržal okoli 20 minut, le Jasmin in Erik sta zapisala pravilen odgovor, ki se glasi manj kot tri minute. Kako je Mirela razložila kratko akcijo, lahko preberete TUKAJ.

Klemen je pripomnil, da bi lahko zdržala tudi 81 minut. "81 minut je malo predolgo, bom izdahnila,“ je izjavila 40-letnica, na Jadrankino provokacijo, da bi lahko zdržala, saj je še mlada, pa je odgovorila: "Jaz to zmorem, samo mora biti (pravi) moški."

Marko ni pravi moški? O tem Mirela ni hotela razglabljati. Povedala je le, da tiha voda bregove dere in da bo morda objavila kakšen vroč posnetek, s katerim bo Sloveniji dokazala, da zmore.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 02:27 7. Junij 2016.

    Ta baba je le za pornografsko igralko dobra.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.