Big Brother: Mirela Tamaro spravila do roba

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Vladarici Mireli je Big Brother naložil eno najtežjih nalog doslej.
Oglej si celoten članek

Mirela je po Big Brotherjevih navodilih morala kaznovati svojo zaveznico Tamaro. Tamara bo morala odslej vsak teden javno nominirati stanovalce, zaradi česar je bila močno pretresena. Jokali sta tako Mirela kot Tamara, ki nikakor ni mogla razumeti prijateljičine odločitve. Ta ji je pojasnila, da jo je izbrala zato, ker ve, da bo to zmogla, čeprav je v spovednici povedala, da bi to kazen veliko raje vzela na svoja pleča, saj se ji zdi, da bo to Tamaro povsem skrušilo. Ni se motila.

A s tem drame v šovu še ni konec. Big Brother je namreč poskrbel za še en zaplet. Nekomu izmed stanovalcev je naročil, da naj namerno ruši Mirelino vladavino. Ko je vladarica zjutraj ugotovila, da ji je nekdo zmaknil krono in zastavo, je bila besna kot ris in se odločila, da, dokler se upornik ne javi, kaznuje vse.

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • dd
    10:55 10. Marec 2016.

    Pa kaj je tem ljudjem? Da jih spravi vsaka malenkost iz tira. ???

  • 09:26 10. Marec 2016.

    "Vladarici Mireli je Big Brother naložil eno najtežjih nalog do slej."<br /><br />Do slej? Vi to resno, se hecate?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.