Big Brother: Saša po nesreči še vedno v bolečinah

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Nekdanjo tekmovalko šova Big Brother, Sašo Dobraš, smo zmotili med obiskom pri zdravniku.
Oglej si celoten članek

Simpatična Štajerka je maja doživela hudo prometno nesrečo. "Voznica je spregledala rdečo luč in s precejšno hitrostjo bočno trčila v moj avtomobil. Sprva me od šoka ni nič bolelo, nato pa so se začele bolečine v nogah in bruhanje. Dva dni sem ležala v bolnišnici. Najhujši je bil udarec v nogo,“ nam je takrat povedala.

Več fotografij s kraja nesreče lahko vidite TUKAJ.

Njenih bolečin pa še ni konec. "Še zdaj ne vem, kakšno bo zdravljene. Še vedno sem na bolniški. Trenutno sem pri zdravniku in tudi jutri moram k zdravniku,“ nam je zaupala in dodala, da njena noga na srečo ni zlomljena. "Udarec v nogo je bil močan. Še vedno imam bolečine, cela sem še v modricah. Upam, da se bo stanje kmalu normaliziralo."

Želimo ji hitro okrevanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.