Big Brother: Tamara zavrnila zlonamerne govorice

Foto: Ana Gregorič
Foto: Ana Gregorič
Na Facebooku Tamaro obtožili razmerja z "vezanim moškim".
Oglej si celoten članek

Je imela Tamara iz Big Brotherja razmerje z moškim, ki je v zvezi? To trdi uporabnica Facebooka, ki se je odzvala na besede Erikovega očeta, da je svetlolaska njegovega sina izkoristila, da pri svoji simpatiji vzbudi ljubosumje.

"Čemu pa taka diskretnost. Ne gre le za simpatijo iz Mb, ki jo je imela, ampak RAZMERJE, ki ga je imela z vezanim moškim. Toliko o tem KDO se oglaša po tem, ko se je 10 dni metala po Eriku in pričakovala KAJ? Zakon? Smeši samo sebe.“

Tamaro smo vprašali, kako komentira te navedbe. Zagotovila nam je, da ni bila v zvezi niti "z vezanim niti s poročenim moškim".

Lepotička je bila včeraj sicer za kratek čas v hiši Big Brother. Preberite, kaj je povedala Eriku in Maši.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.