Big Brother: Tibor prosi za pomoč

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Tibor Baiee se je sedaj obrnil na javnost.
Oglej si celoten članek

"POMAGAJTE! V soboto zjutraj se je nekje v okolici 'tramvaja' v Ljubljani izgubil Samsung galaxy s5 (kar dobro zdelan). Če kdo kaj ve, bom vesel. P.s.: vem da je pozno, ampak probat ni greh. P.s.2: vem da je star telefon in zdelan, ampak podatki (imenik,..itd) so pa dragoceni. Hvalaaaaa vam," je na svojem Facebook profilu zapisal Tibor.

Nam pa je zaupal, kaj tako dragocenega skriva v telefonu: "Kontakti in slike, sploh ko imaš otroke, si prav misliš 'joj pa tista fotografija s toboganu, ko je bila tako ljubka'. Sedaj si neko obdobje tudi nisem sproti shranjeval in očitno bom moral biti bolj pazljiv. Vsi so mi govorili, da moram sproti shranjevati, a očitno se že moramo učiti iz lastnih napak. To se mi vedno zgodi, da se mi mora zgoditi nekaj slabega, da me izuči."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:22 10. Marec 2018.

    Ne zeli si tako retardirane osebe ob sebi.Tej vec ni pomoci.Polje ali Vojnik,edina opcija.Ta vec ni za ljudi.

  • 08:12 10. Marec 2018.

    Bravo A.H. Fetis.........ti si za ozent....😂😂😂

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.