Big Brother: To je Tamara v soboto v hišo prinesla Maši

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Maša v Tamarinem darilu vidi grožnjo.
Oglej si celoten članek

Tamara je v soboto obiskala hišo Big Brother in Eriku, s katerim se je zapletla v razmerje, ter Maši povedala, da sta jo pred celo Slovenijo ponižala. Maši je položila na srce, naj prizna, da je zaljubljena v Primorca in odreši svojega fanta, ki jo zunaj čaka. Prinesla ji je tudi darilo – fotografijo, ki pa je mladenka ni bila vesela. Na njen sta namreč Tamara in njen fant, o katerem smo že pisali.

"Če  bi bil on tako v redu, bi dal (v okvir) najino sliko. Če bi bil namen, da me na neke zadeve spomni … A njen namen ni bil, da se spominjam na naju, ampak obratno. Kot grožnja," je Maša potarnala Simonu in tudi razkrila, da je vedela, da se bo Tamara sestala z njenim fantom Davidom.

Maša je v pogovoru tudi razložila, zakaj je najprej trdila, da je samska. Davida je želela zaščititi. "Nisem hotela, da sva skupaj, preden grem v šov, da se tem stvarem izognem in ga na izpostavljam. Moj namen je bil, da se to ne izve."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.