Big Brother: To se je dogajalo, preden se je Mireli snelo

Foto: Facebook mirela Foto: Facebook mirela Foto: Facebook mirela Foto: Voyo mirela Foto: Voyo mirela Foto: Voyo mirela Foto: Voyo mirela Foto: Voyo mirela Foto: Voyo mirela Foto: Voyo mirela
Sinoči je alkohol v hiši Big Brother tekel v potokih.
Oglej si celoten članek

Big Brother je tekmovalcem včeraj priredil nepozabno zabavo. Alkohola je bilo več kot preveč, še zlasti za Mirelo, ki je priredila pravi šov. Najprej je Eriku z zadnjice potegnila spodnjice, nato pa je v masažnem bazenu skakala po Filipu in mu v angleščini povedala, da že eno leto živi v celibatu ter ga spraševala opolzkosti. Pozneje je v bazenu svojo pozornost preusmerila na Gregorja, ki je danes zjutraj povedal, da ga je spolno napadla, med drugim naj bi ga na silo poljubila, in da bi morala zato dobiti kazen.

Mirela se je tik pred spanjem hudo sprla z Jasminom in popolnoma izgubila živce. Več o tem lahko preberete TUKAJ, odgovor televizije na nočno dogajanje pa najdete TUKAJ.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:17 16. April 2016.

    KRA.....A PLASTIČNA...

  • 19:01 14. April 2016.

    To je verjetno oddaja "Kurbišče na POP-u".

  • 15:53 14. April 2016.

    Spodnjice ji v rit lezejo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.