Big Brother: Upsi, spet so ji ušle izpod nadzora!

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Alma se je med mečkanjem tako sprostila, da je ponovno pozabila na svoji razigrani prijateljici.
Oglej si celoten članek

Alma očitno Jasminu oprosti čisto vse in to zelo hitro. Slednji jo je namreč zvečer med ravsanjem polil z vodo, zaradi česar je bila vidno jezna, a se je do jutra pohladila. Zjutraj sta si med rjuhami že privoščila vroče vragolije, med katerimi je Almi ponagajalo oprsje, ki pa ga je hitro skrila pred radovednimi kamerami.

Almini bujni prijateljici sta očitno kar precej nagajivi, saj ni bilo prvič, da sta takole nepričakovano pokukali na plano, le da se je takrat mečkala z Alenom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.