Big Foot Mama: Pred nabito polno dvorano odpovedali koncert

Foto: Luka Kase
Foto: Luka Kase
Oboževalci so jih že čakali v dvorani, a koncerta niso doživeli.
Oglej si celoten članek

Privrženci skupine Big Foot Mama v petek, 26. oktobra, niso dočakali koncerta, na katerega so prišli. Skupina je v ljubljanski Cvetličarni za svoje oboževalce organizirala dva koncertna večera, a so drugega odpovedali tik pred zdajci, ko je bila dvorana že nabito polna. Kaj je bil razlog, da oboževalcev o odpovedi niso mogli obvestiti pravočasno?

Magazin Pevcu skupine Big Foot Mama na odru pomagali reševalci

Menedžer skupine je pojasnil, da je šlo za višjo silo. Kitarist Zoran Čalić se je namreč zastrupil. Čeprav je sprva mislil, da bo koncert lahko odigral, je bilo njegovo stanje tako kritično, da mu je zdravnik to odsvetoval, koncert pa so prestavili na 11. januar 2019. Skupina meni, da njihovi zvesti oboževalci razumejo, da je šlo za višjo silo, menedžer, pa na vprašanje, ali je šlo za zastrupitev s hrano, ni želel odgovoriti, povedal je le, da Čalić počasi okreva. 

Foto: Bralec Big foot mama

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:02 30. Oktober 2018.

    Zastrupil ? Ta pa je huda, mogoče sendvič in salama ?

  • 14:51 30. Oktober 2018.

    Mamile so pa res kurba?

  • 08:54 30. Oktober 2018.

    Zastrupitev s 'hrano.' Hrana obvezno v narekovaje ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.