Biggest Loser: Trenerjema se je po teh izjavah stemnilo pred očmi

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Nataša in Jan sta bila zelo razočarana. "Sedaj vidim, da velikokrat tudi lažejo,“ je povedala Nataša.
Oglej si celoten članek

Na zadnjem tehtanju je Mojca razkrila skrivnost tekmovalcev. Nutricionistka Katja je zanje sestavila jedilnik, s pomočjo katerega bi hujšali pravilno in zdravo, a se kandidati na njene smernice očitno požvižgajo.
Foto: Planet TV Nataša Gorenc
Mojca je dejala, da med tednom pazijo na prehrano, med vikendom pa si dajo duška. "Med vikendom sem jedla, tako kot vsi. Smo si privoščili, kar "dost“. Med tednom sem pa pazila,“ so se glasile njene besede, ob katerih se je trenerjema stemnilo pred očmi, saj so pozneje tudi ostali priznali, da med tednom, ko trdo trenirajo, pojedo premalo, med vikendom pa preveč. Nataša Gorenc je razložila, da nihanja niso dobra in da sedaj razume, zakaj prihaja do slabih rezultatov. "Ko je začela Mojca govoriti o vikendih, me je oblila kurja polt, bila sem čisto iz sebe. Kot trener jim poskušaš zaupati, tako kot morajo oni tebi. Jaz sem jim zelo zaupala. Če so rekli, da so jedli to in to ... Sedaj pa vidim, da velikokrat tudi lažejo,“ je povedala Nataša Gorenc in dodala: "Zdaj razumem padce rezultatov, ko smo trenirali kot budale, a so oni s hrano vse uničili. Vedno več stvari bo prišlo na plano, sedaj ko so začele individualne borbe.“
Nič manj razočaran ni bil Jan. "Vsi so nama zagotavljali, da ne pojedo preveč ali premalo,“ je povedal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 19:16 25. December 2017.

    Ne vem kje so našli ta dva trenerja. Res je TV šov, ampak ta dva nista za pred ljudi. Trenerka …

  • 18:55 25. December 2017.

    Škoda časa in denarja za zavaljene pujse, ki se ne bodo nikoli spremenili.

  • 15:45 25. December 2017.

    Tale trenerka ima daleč najbolj antipatično fračo kar sem jih kdaj videl

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.