Biggest Loser: Zadnji izziv finaliste šokiral

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Štirinajsti izziv v šovu The Biggest Loser je bil nekaj posebnega.
Oglej si celoten članek

Kandidati The Biggest Loser Slovenija so se včeraj poslovili od obeh fitnes trenerjev in voditeljice šova, Špele Grošelj. Še prej pa so morali opraviti zadnji izziv. Ta jih je šokiral.

Z nahrbtniki, v katere so jim naložili težo, ki so jo v treh mesecih izgubili, so morali preteči kilometer. Aleksandar je nosil 52,9 kilograma, Indira 26,2 kilograma, Iztok 44,1, Bojan pa 60,1 kilograma.

Foto: Planet TV biggest loser

Ko so Aleksandra obtežili, je vzkliknil "o, mama, o, mama,“, Bojan pa je prosil za rešilni avto. Iztok se je zbal za svoje gležnje, s katerimi je imel v šovu težave, zato razdalje ni pretekel, ampak prehodil. Kot je dejal gostinec, ne more verjeti, kako so nekoč ravnali s svojimi telesi. "Bil sem klasični bedak, da sem si privoščil in se zredil kot svinja. Mi je bilo tega treba,“ pa se je spraševal Alekdandar, ki je bil včeraj od vseh kandidatov najbolj čustven. Medtem ko je govoril o svojih novih načrtih, ki jih bo lahko sedaj uresničil, saj mu je šov pokazal, da zmore, je dobil solzne oči.

Magazin Biggest loser: Razkrito, kako so videti kandidati dan pred finalom

Kdo bo iz šova odšel kot zmagovalec, bomo izvedeli danes.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:55 12. Januar 2018.

    Hehe, če verjameš, da so nosili takšno težo... :D

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.