Bila je prepričana, da je fant umrl, nato pa se je zgodilo to!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Sporočili so ji, da je njen bivši fant umrl, nato pa ga je čez nekaj let srečala ...
Oglej si celoten članek

Zgodba, kot iz filma, se je zgodila Rachel iz Avstralije. Ko je imela osemnajst let, se je zapletla s chefom iz lokalnega puba. Imela sta lepo zvezo, stvari pa so se začele krhati, ko je izgubil službo in si od nje izposodil več sto dolarjev. Nekaj denarja ji je sicer vrnil, ko sta čez nekaj mesecev prekinila, pa ji ni želel vrniti niti centa več, prenehal ji je tudi odgovarjati na sporočila. Stvari so postale še bolj čudne, ko so njegovi prijatelji povedali, da je iz njegove hiše izginilo pohištvo in govorilo se je, da se je menda preselil na drug konec Avstralije. Še preden je Rachel zgodbi prišla do dna, pa ji je njegova mama sporočila, da je njen sin umrl. Rachel je to prebolevala na svoj način, nato pa nadaljevala z življenjem, zgodba pa je epilog dobila šele čez dve leti. 

Ko se je vrnila v svoj rodni kraj, sta s prijateljico v restavraciji naletele na njenega bivšega, ki naj bi bil mrtev. Rachel je bila šokirana in se je s fantom soočila, zaradi česar je morala zapustiti restavracijo, fant, ki je v tej restavraciji delal, pa je dobil odpoved. Dekle je zgodbo povedalo policiji, ki pa ji ni mogla pomagati z vračilom denarja. Še isti večer jo je poklicala tudi mama bivšega fanta in se pritožila, da je njen sin zaradi te scene izgubil službo. Si mislite? Rachel je bila pretresena in ne razume, zakaj se je vse to zgodilo. Pravi, da bi se želela z bivšim fantom srečati in dobiti odgovore. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:49 29. Oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • 13:13 29. Oktober 2019.

    AHF , pa vi ste komaj polpismeni !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.