''Bila sta popoln par''

Foto: Žurnal24 Zvezdi filma Blind Side, Quenton Aaron in Sandra Bullock.
Quenton Aaron, ki je mnoge gledalce filma Blind Side navdušil še bolj kot z oskarjem nagrajena Sandra Bullock, je bil presenečen, ko je izvedel za afero njenega soproga.
Oglej si celoten članek

"Nisem ga spoznal pred koncem snemanja, temveč šele na premieri. Deloval je zelo v redu moški, resnično ljubeč," je dejal Aaron. "Videti sta bila popoln par. Do njiju sem čutil veliko spoštovanja," je še povedal.

Quenton s Sandro po oskarjih še ni govoril, a je povedal, da moli zanjo. "Kot sem videl, je Jesse res dober človek, Sandra pa edinstvena. Tako da molim zanju in mislim na težave, ki jih prestajata," je zaključil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.