Bill Gates: Ona naj bi bila razlog za konec njegovega zakona

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Od njega je mlajša 29 let.
Oglej si celoten članek

Ustanovitelj podjetja Microsoft, Bill Gates, je v ponedeljek na Twitterju presenetil z novico, da se z ženo Melindo po 27. letih ločujeta. Odločitev sta sprejela po tehtnem razmisleku. "V zadnjih 27 letih sva vzgojila tri neverjetne otroke in zgradila fundacijo, ki deluje po vsem svetu in ljudem omogoča zdravo in produktivno življenje. Še vedno verjameva v to misijo in bova skupno delo pri fundaciji nadaljevala, ne verjameva pa več, da se lahko še naprej razvijava kot par,“ je zapisal Gates in prosil za spoštovanje zasebnosti.  

Zakonca Gates, ki menda nista podpisala predporočne pogodbe, sta fundacijo Bill and Melinda Gates Foundation ustanovila leta 2000. Od takrat sta zbrala 53,8 milijarde dolarjev in denar namenila boju proti revščini in izboljšanju zdravja na globalni ravni.
Par je sporočil, da bo ta projekt tudi v prihodnje vodil skupaj. 

Sedaj so odjeknile govorice, da je za konec zakona kriva prevajalka, Zhe ‘Shelly’ Wang, ki je od leta 2015 zaposlena v fundaciji Bill and Melinda Gates Foundation in govori osem jezikov.

36-letna Kitajka je na kitajskem družbenem omrežju Weibo govorice zavrnila. Zapisala je, da je bila prepričana, da bodo namigovanja izginila in da ni pričakovala, da se bodo tako hitro razširila. Dodala je še, da se z govoricami ne bo ukvarjala, in se zahvalila za podporo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 21:34 15. Maj 2021.

    Oona ma taužente, jst mam pa varžete ! ! !

  • 15:16 6. Maj 2021.

    9 let mlajša rabi trdoto ne mehkoto

  • 12:09 6. Maj 2021.

    Z leti se moraš čimbolj začet izogibat delu, odgovornostim ter...stopnicam. Del tega je tudi izstop iz vseh resnejših razmerij. Sam …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.