Bill Murray v težavah na Švedskem

Foto: Žurnal24 Bill Murray ima golf očitno tako rad, da je v Stockholmu avto zamenjal za voziče
Igralec Bill Murray je poskrbel za razburjenje na Švedskem - policisti so ga v nedeljo ponoči ustavili v Stockholmu. Ker ni hotel pihati, so mu vzeli kri in čez dva tedna bo jasno, ali je vozil vinjen.
Oglej si celoten članek

A to še nikakor ni vse! Bill Murray namreč ni vozil avtomobila, ampak je proti svojemu hotelu v središču švedske prestolnice hitel kar z vozičkom za golf. Presenečeni policisti so Billa "povabili" na alkotest, a ga je 56-letni komik zavrnil. Nato so ga odpeljali na policijsko postajo, kjer so mu vzeli vzorec krvi. Načelnik policijske postaje Jan-Olov Lundgren je igralčevo vedenje opisal takole: "Izjavil je, da v ZDA ni treba pihati, če nočeš. Bil je zelo miren in prijateljski ter ni povzročal nobenih težav." Murray je bil pred tem zunaj s svojimi prijatelji golfisti, ki so tekmovali na turnirju Scandinavian Masters. Policisti so ga zasačili, ko se je z vozičkom za golf peljal od restavracije in nočnega kluba Cafe Opera proti svojemu hotelu. V Cafe Opera Billovega obiska pri njih niso želeli komentirati.

Murray je hudo presenetil švedske policiste. © Reuters

 
Videti je bil le "rahlo okajen"
Ali je imel Murray v krvi preveč alkohola, bo znano čez 14 dni. Igralec je na policijski postaji podpisal izjavo, da je užival alkohol, nato pa so ga izpustili. Švedi ga bodo obtožili, če se bo izkazalo, da je imel v krvi več alkohola, kot je to v državi zakonsko dovoljeno. Če bi test pokazal, da je bilo alkohola zares veliko, Murrayja v najslabšem primeru čaka celo zapor. A to je malo verjetno, saj Billl po besedah prič ni bil vidno pijan, ampak le "rahlo okajen". Bolj verjetno je, da ga čaka denarna kazen. In kje je Murray dobil to za ulice precej nenavadno prevozno sredstvo? Voziček je en teden stal pred hotelom v središču mesta, kjer so stanovali Bill in njegovi prijatelji, in komik se je odločil, da se v Cafe Opera opelje kar z malim vozilcem. Na Švedskem vožnja po mestu z vozičkom za golf sicer ni prepovedana, je pa po besedah policistov "zelo neobičajna".
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.