Bilo je nekoč: Gvidovega ni spravila pokonci, je pa zato Davida

Foto: Planet TV/ zurnal24.si
Foto: Planet TV/ zurnal24.si
Radoživi Sari nikakor ne uspe zapeljati sotekmovalcev.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko je Gvido izjavil, da se mu ni dvignil že 35 dni in se mu tudi na Saro ne bo, ker mu fizično ni privlačna, je novi tekmovalki in dežurni zapeljivki uspelo pokonci spraviti Davida.

Čeprav simpatijo goji do Adisa, ki ji je v zameno za svoje športne copate namesto goldinarjev ponudil masažo, ki jo je Sara z veseljem sprejela, se je odločila, da mora v primeru, da Adis danes v areni izgubi, ubrati drugo taktiko. Tako je s kavico iz postelje vrgla Davida, ki pa mu je Sarina pozornost in nastavljanje hudo odveč.

Bo Sari uspelo zapeljati katerega izmed sotekmovalcev?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.