Bilo je nekoč: Tako močno kri še ni tekla

Foto: Planet TV gvido Foto: Planet TV gvido
Gvida spremlja smola … Po poškodbi noge se je zdaj še pošteno porezal.
Oglej si celoten članek

Foto: Planet TV breda Gvido med delom v delavnici spet ni imel sreče. Medtem, ko je hotel popraviti orodje, ki ga je uporabljal, je bil nekoliko nepazljiv in se globoko urezal prst. Gvido krvavitve nikakor ni mogel ustaviti, zato ga je močno skrbelo, ali bo potreboval šive. "Ustrašil sem se, saj se mi poškodba ni zdela mila. Ko sem rano očistil, pa sem videl, da ni nič resnega in da bom lahko nadaljeval z nalogo,“ je povedal Gvido.

Smolo pa ni imel le Gvido, ampak tudi Breda, ki je v oko dobila žagovino. "Ponoči so bile bolečine kar hude. Oko je rdeče, otečeno, imam občutek, da se malo gnoji,“ je povedala tekmovalka, a dodala, da je prepričana, da ne bo potrebovala zdravnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.