"Bilo je neverjetno"

Foto: Žurnal24
Daniel Radcliffe je po poljubu z Emmo Watson v zadnjem filmu franšize Harry Potter in Svetinje smrti razkril, da se njegova soigralka precej energično poljublja.
Oglej si celoten članek

Junak filmov o Harryu Potterju, Danel Radcliffe je v televizijski oddaji Daybreak o poljubljanju z Emmo Watson v filmu povedal: "Bilo je neverjetno. Tega nisem pričakoval," saj je mislil, da bo to nežen čuten trenutek, dogajalo se je pa živahno poljubljanje. Dodal je, da je v njej nekaj živalskega in da je bila krasna. "Ne pritožujem se, saj obstaja deset tisoč moških, ki bi si odrezalo ude, da bi bilo na tem mestu."

Soigralec Rupert Grint se je ob tem tako smejal, da je moral zapustiti sceno.

Daniel je tudi priznal, da je s tem filmom bolj zadovoljen, kakor je bil s katerim koli prej. Je namreč precej drugačen, ni nobenih Bradavičark, predvsem pa je zadovoljen, da ni nobenih šolskih uniform.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.