Bine bo tekmovalce presenetil z zanimivo novico!

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Danes ne zamudite šova Gostilna išče šefa!
Oglej si celoten članek

Šef Bine bo danes ob 20.00 na POP TV popolnoma presenetil tekmovalce in jih še dodatno motiviral za zmago na tedenskem izzivu. Za tekmovalci je že kar nekaj težkih izzivov in spodbuda šefa Bineta bo tokrat izjemno dobrodošla. Priznani chef je tekmovalce zbral skupaj in naznanil: ''Ta teden sem se odločil, da vas še dodatno motiviram za zmago.''

Zmagovalna skupina si bo zaslužek obeh dni razdelila 

Kako? Vodja ga bo razdelil na štiri dele, na način, da bo nekomu dal 50, nekomu 30, nekomu pa 20 odstotkov zaslužka. Eden pa bo ostal brez. Napetost v Gostilni išče šefa raste in odločitev bo dodatna spodbuda, ampak hkrati tudi razlog za nove napetosti med samimi tekmovalci šova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.