Bine opozarja tekmovalce na kvaliteto

Bliža se finale in tekmovalci v Gostilna išče šefa so na trenutke popolnoma zmedeni.
Oglej si celoten članek

Foto: Voyo gostilna išče šefa Lidija Iztok Tekmovalka Lidija je zmedeno tavala po kuhinji. Ko so ustvarjali glavne jedi, je najprej presenetila z vprašanjem, kako se pripravi jajca, potem pa jih je še zažgala. Šef Bine je vse to opazil in jo opozoril ter ji ukazal, naj speče nova jajčka. "Joj, Lidija, ne mi plavat," jo je še opomnil. "Joj, Lidija, saj veš, kako je sestavljen krožnik," pa je bil še dodatno nanjo jezen Iztok.

Obenem pa je kuharski mojster tekmovalce opozoril, da jim pada kvaliteta hrane."Zakaj vam pada kvaliteta? Stvari niso takšne, kot bi morale biti," je povedal. Pritožil se je še nad omako, da je pregosta in da v njej ni česna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.